Georgiana Maria Botiş:,,PENTRU CARTEA DE POVESTI – GEORGIANA”

STAŢI PUŢIN SĂ MĂ PREZINT:

Da, eu sunt Georgiana Maria şi am venit pe lume într-o zi sfântă din anul 2004: ziua Sfântului Gheorghe, purtătorul de biruinţă; îmi povesteşte mămica. Aşa trebuia să fie. În dimineaţa respectivă ea (mama)  trebuia să meargă la serviciu,  însă eu aveam alt plan. Eram nerăbdătoare să mă bucur de venirea primăverii, am izbutit.

Ce pitică eram, pozele îmi confirmă aceasta. Zâmbeam apoi băţoasă în căruciorul meu iar surioara Andreea îmi cânta mereu. Acum nu mai are loc de cântecele mele ;  la gradiniţă am învăţat cântecele, poezioare, am avut şi roluri cu ocazia serbărilor organizate. La bunica am doi căţeluşi, mă plimb cu bicicleta. Ştiu că tati şi mami sunt cei care mă iubesc. Bunicul, pe când trăia, îmi spunea mereu: păpuşă dragă. Am atâtea poze în care îl revăd alaturi de bunica, de sora mea, de mine… Uneori îmi este dor de el iar draga bunică mă alintă mereu.

Am planuri multe de viitor, gradiniţă, apoi şcoală, joacă, of şi câte vor mai fi. Haideţi mai bine cu mine  în lumea mea, în lumea poveştilor…

Şi mă semnez :

Georgiana

Doamne, cât de binecuvântată este COPILĂRIA, câtă puritate şi farmec. Poveştile mele sunt şi poveştile voastre. Am intrat împreună în lumea lor; în viaţa cuvintelor, în lumea florilor, zânelor sau a păzitorilor îngeri cu gândul că peste toate acestea, mereu întinsă rămâne mâna lui Dumnezeu. Mâna care ne ocroteste, mâna care ne călăuzeşte. Frumuseţea lui Dumnezeu trebuie să fie deosebită pentru că mirific este TOTUL în jurul nostru.

,,Povestea pe care vreau să ţi-o spun, copile, nu se află-n cartea de citire. Nu se află nicăieri pe pământ, decât la mine-n cuvânt. Povestea mea fermecată vine din cer, de la Tată. Mi-a adus-o un înger ceresc, pe când eram pe cale să aţipesc. Şi-o să rog vântul să nu mi-o zboare, fiindcă e culeasă din soare. Din soarele blând al iubirii, împărţitorul cel drept al fericirii.

Povestea mea va fi ca o jucărie, pe care o găseşti într-o casă de hârtie. E o poveste plină de lumină, ca dimineaţa aceasta senină.

În ea este vorba despre o Măicuţă şi-un Fiu şi aş vrea să ştiu, cine nu o iubeşte pe blânda Fecioară, al cărei Fiu este Domnul Iisus, bunăoară?

Nu trebuie decât să citeşti câteva rânduri din acest Abecedar al Iubirii, pe care-l cunosc toţi copiii de la un capăt la altul al omenirii.  Vei afla o mulţime de pilde şi adevărate poveţe care, bineînţeles, o să te înveţe cum să trăieşti minunat, ca un creştin adevărat.(Povestea din CUVÂNT).’’

Iar daca vom fi cuminţi ne vom reîntâlni într-o viitoare carte a noastră; rămâneţi buni la suflet, voi prietenii mei.

Aceeaşi, Georgiana Maria Botiş


%d blogeri au apreciat: