Cristina Nemeş:,,Minunea Maicii Domnului”

Cu adevarat,mari si multe sunt minunule Maicii Domnului.Iata una dintr ele.Intrun orasel,traia o familie tematoare si iubitoare de Dumnezeu .Parintii isi crescusera copii in frica lui Dumnezeu,dezvoltandu-le virtutile crestine:modestia si mila fata de aproapele.In fiecare duminica erau prezenti la biserica,unde ascultau cu evlavie cuvantul lui Dumnezeu.Si asa,dadeau slava lui Dumnezeu pentru toate si ,mai ales pentru cei doi copii,lumina ochilor.

Se intmpla insa,ca intro zi,tatal sa aiba un accident la locul de munca iar sotia acestuia sa ramana singura in fata greutatilor vietii,impreuna cu cei doi copii.

Intr-o zi se intampla ca mama copiilor sa se imbolnaveasca,sis a nu mai poata munci. Atunci,intro zi,Alin,baietelul,intra intro biserica si incepu sa se roage la icoana Maicii Domnului:

-Maica Domnului,ajuta-ne caci suntem saraci si nu avem bani sa cumparam mancare si medicamente pentru mama noastra.Noi suntem prea mici sa putem munci si nu are cine sa ne ajute.Zicand acestea,s-a inchinat,stergandu-si lacrimile,iesi din biserica.Plin de speranta ,se indrepta spre casa,unde-l asteptau mama si surioara lui.Mare ii fu mirarea cand vazu pe masa multe bunatati si medicamente.Uimit intreba :

-Cine a adus aceste bunatati?Iar Alin se gandea la un ingeras care ar fi facut aceasta minune,din incredintarea Maicii Domnului.

-A venit Parintele,care te-a auzit cand te rugai in biserica.

-Dar biserica era goala,nu era nimeni acolo.

-Parintele era in Sfantul Altar,iar cand a iesit de acolo,o femeie a venit la biserica si i-a dat parintelui niste bani, sa-I dea celui care are nevoie.

Atunci,parintele,auzindu-te,a inteles ca Maica Domnului vrea sa ne ajute.

Asa lucreaza Dumnezeu cu oamenii,printre oamenii care au dragoste fata de aproapele.


%d blogeri au apreciat: